Ulusal Psikoloji Lisansüstü Öğrencileri Kongresi: Yine Yeni Yeniden (5-7 Eylül 2024)

Değerli Meslektaşlarımız ve Psikoloji Bölümü Öğrencileri,

Sizleri, 5-7 Eylül 2024 tarihinde Akdeniz’in incisi olan Antalya’da Akdeniz Üniversitesinde gerçekleştirilecek olan Ulusal Psikoloji Lisansüstü Öğrencileri Kongresi'ne Yine Yeni Yeniden temasıyla davet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz.

Türkiye’de ilkinin düzenlenmesinde değerli hocalarımız ve Psikoloji öğrencileriyle birlikte lisansüstü öğrencisi olarak görev aldığımız Psikoloji Lisansüstü öğrencileri kongresine yıllar sonra yeniden kongre düzenleme kuruluyla birlikte Akdeniz Üniversitesinde ev sahipliği yapmaktan büyük gurur ve heyecan duyuyoruz. Bu önemli etkinlik, psikoloji alanında lisansüstü eğitim gören öğrencileri, akademisyenleri ve alandaki profesyonelleri bir araya getirme fırsatı sunmaktadır. Kongremiz, alanında uzman konuşmacıların katılımıyla güncel araştırmalar, yenilikçi yaklaşımlar ve Psikoloji alanındaki son gelişmeler hakkında bilgi alışverişinde bulunmak için benzersiz bir platform sunmaktadır. Kongremizde, siz değerli katılımcılarımızın da katkılarıyla, psikolojinin tüm alanlarında paneller, çalıştaylar, sözlü sunumlar ve poster sunumları gerçekleştirilecektir. Ayrıca, yapay zeka, beyin görüntüleme yöntemleri, bilgece farkındalık temelli uygulamalar gibi güncel konularda çalıştaylara yer verilecektir.

Bu kongrede Psikoloji bilimine yıllardır emek veren ve katkıda bulunan çok değerli hocalarımızın deneyimleriyle Psikoloji öğrencilerinin öğrenme hevesi ve dinamizminin bir sinerji ortaya çıkaracağına inanıyoruz. Bu motivasyonla, bilgi birikiminizi artırmanın yanı sıra, meslektaşlarınızla ağ kurma ve iş birliği fırsatları bulacağınız bu etkinlikte sizleri aramızda görmeyi ve bu bilimsel yolculukta sizlerle birlikte olmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.

Saygılarımızla,

Kongre Başkanı